Forfatteraften – B&W LIVE

Forfatteraften

En aften med to kendte danske forfattere, der fortæller om deres bøger, oplevelser, inspiration etc

Hans-Willy Bautz
Hans-Willy Bautz er født i Haslev i 1946 og har skrevet for aviser, siden han var 14 år gammel og er således autodidakt journalist. Han er handelsuddannet i autobrancen, men skiftede i 1981 over til at være udgiver af turistaviser på Sjælland og fra 1984 også i Tyskland, hvor han arbejdede indtil 2014.

I perioden 1990 til 2014 udgav han en ugeavis, som han også selv var redaktør på. En blodprop i hjernen, som gjorde ham gangbesværet, førte til, at han måtte opgive sin avis og flytte tilbage til Danmark.

I Tyskland har han fået udgivet to bøger med fortællinger og to krimier. I Danmark er det blevet til følgende krimier: „Mord på færgen til Palermo“, Mord på Sicilien – Et spor fører til Danmark“, „Den sicilianske forbindelse“, „Midsommerordene – Commissaria Angela Pecci efterforsker ved Mariager Fjord“, „Skovtårnsmordet – Sydsjællandskrimi med Angela Pecci og Michael Bech“ og „Liget i tangtaget – Læsøkrimi med Angela Pecci og Michael Bech“. I december 2021 udkommer en børnekrimi, „Skelettet på slottet“, som han har skrevet sammen med sin nabos niårige søn Theodor Willam Larsen.

I sit foredrag fortæller han om sit forfatterskab, sin research og om, hvor tæt han har været på den sicilianske mafia.

Michael Næsted Nielsen
Michael Næsted Nielsen (f. 1961) er en dansk skønlitterær forfatter af især spændende, dramatiske og uhyggelige bøger for børn og unge. Desuden digtsamlinger og noveller for voksne, samt forskellige antologier. Michael debuterede i 1990 med digtsamlingen Tusmørkelyd, men nåede alligevel at arbejde fire år med miljøkontrol i Miljø- og Levnedsmiddelkontrollen i en stilling som biolog, inden han i 1995 sagde op og blev forfatter på fuld tid.

Næsted Nielsens forfatterskab omfatter over 90 bøger, der tæller godt 60 romaner for børn og unge, noveller for voksne, 11 digtsamlinger og forskellige antologier. Bøgerne for børn og unge især er både spændende, dramatiske og ofte uhyggelige, og mange af bøgerne tager udgangspunkt i virkelige historiske hændelser, f.eks. 1. verdenskrig, 2. verdenskrig, Titanics forlis, vikingetiden, slaveri i det Osmanniske Rige frem til i dag, svenskekrigene 1657-1660, krigen med England, bombardementet af København, reformationen i Danmark og den franske revolution.

Dele af forfatterskabet udgøres desuden af letlæsningsbøger, der er egnede til læsetræning for børn, unge eller voksne med læsevanskeligheder, og han arbejder derudover som foredragsholder og oplæser på især folkeskoler, højskoler og gymnasier.

Næsted Nielsen er medlem af Dansk Forfatterforening, Aarestrupselskabet og foreningen StORDstrømmen, der er en interessegruppe under Dansk Forfatterforening for forfattere, illustratorer, dramatikere og fortællere i Sydsjælland, og på Lolland, Falster og Møn. I perioden 2018 – 2020 havde han posten som formand for StORDstrømmen.

Array
(
  [0] => Array
    (
      [label] => price-information
      [value] => 
    )

)

Dato

27 jan 2022

Tid


Dørene åbner kl. 18.30
19:30 - 22:00

Pris

Fra 50 KR.

More Info

Køb billetter

Labels

B&W CAFÉ
Category
Køb billetter