ORD om meget gamle dage – B&W LIVE

ORD om meget gamle dage

Fortællecaféen er en ny unik oplevelse hver gang – nye historier fortalt at nye fortællere.
Nogle historier kan få dig til at smile eller le højt, andre fortællinger får tårerne til at presse på, eller giver dig gåsehud eller får dig til at krumme tæer eller minder dig om noget i dit eget liv …
Historier er lige så forskellige som dem der fortæller dem, men de sætter altid tanker i gang og skaber en indre film i dem som lytter med…
Skuespillerne går på scenen på skift med hver deres historier. Hvert arrangement har et nyt tema og nye gæster. Når der er Tones & Tales vil en gæstemusiker improviserer underlægningsmusik og lydkulisse – uden at kende historierne på forhånd! Den faste vært, Steffen Sommerstedt (Teatret Aspendos) binder forestillingen sammen.

Denne aften puster vi støvet af gamle historiesamlingen. Her kan være fortællinger om dengang far var dreng, eller historier der så gamle at ingen ved hvor de kommer fra, eller historier der bare udspiller sig i gamle dage.
Er gamle dage mon i din barndom eller på tipoldefars tid, eller er vi mon helt tilbage i middelalderen, jernalderen eller stenalderen?
Eller gamle dage i virkeligheden ikke alt før coronatiden?

Medvirkende: Line Svendsen + Hans Laurens Steffen Sommerstedt
Ord er produceret af teatret André Andersen Teaterkompagni

 

Array
(
  [0] => Array
    (
      [label] => price-information
      [value] => 
    )

)

Dato

05 apr 2023

Tid


Dørene åbner kl. 18.30
19:30

Pris

Fra 75 KR.

More Info

Køb billetter

Labels

B&W CAFÉ,
Fortællecafé
Category
Køb billetter