Silvera - B&W LIVE Haslev

Silvera & Junkyard Drive

Silvera

SILVERA er:
Michael Krogh, Thisted – Guitar & vokal
Simon Krabbesmark, Skive – Guitar & kor
Rasmus Lindegård Hovde, Nykøbing M – Bas & kor
Jens Gade, Nykøbing M – Trommer

Musikstil:
Silvera spiller melodisk hård rock, inspireret af klassisk hardrock/meavyrock. -En musikalsk blanding af Amrerikansk radio-rock som Nickelback og Alter Bridge med et skandinavisk islæt, ikke ulig danske Volbeat.

Band historik:
Bandet blev dannet i 2017 af Michael Krogh, Simon Krabbesmark, Rasmus Hovde og Jens Gade. De fire har spillet sammen siden 2015 i hard-rock bandet Malfunction. Malfunction er nu opløst og banede på den måde vej for både et navneskift, men også en mindre ændring i musikstilen som udvidede spændet fra den blødere balladestil til den mere slagkraftige hard-rock stil.
I 2018 blev bandet signet hos Mighty Music og har siden haft over 1.000.000 afspilninger på Spotify.

Releases: (singles)
Nov/dec 2018: “Edge of The World”
Nov/dec 2018: “Generation Z”
Juni 2019: “Light in life”
Februar 2020: “Alive”
Marts 2020: “The Reckoning”

Alle ovenstående indspillet og produceret hos Jacob Hansen Studios, Ribe (jacobhansen.com)

Junkyard Drive

Et band med vind i sejlene!

Junkyard Drive har stormet frem, siden første spadestik i 2014. Bandet har gennem tiden, med deres melodiøse rockmusik, fundet vej til mange publikummers hjerter.

I sommeren 2022 udgives deres længe ventede 3. album “Electric Love”, og lytterne kan forvente endnu en buldrende rockplade, hvor de tager det hele til det næste niveau. Lyden er større og mere bombastisk end før, sangene er velskrevne og ikke mindst veludførte, og det er tydeligt at høre en seriøsitet og modenhed på det kommende album.

Udgivelsen bliver fulgt op af en DK-tour som enhver med den mindste interesse for klassisk rockmusik ikke kan tillade sig at gå glip af. Deres liveshows har attituden fra Guns ’n’ Roses og drivet fra AC/DC. Kort sagt: en rockoplevelse du får få andre steder på den danske scene.

Det er ikke kun på live scenen at bandet har noget at skulle have sagt. På streamingtjenesterne tæller de over 6 millioner streams, og over 60.000 månedlige elskende lyttere.

Så hvis du vil opleve DK’s bedste rockband(under 40), så køb en billet og bliv blæst bagover af den velsmurte rockmaskine kaldet Junkyard Drive.

Array
(
  [0] => Array
    (
      [label] => price-information
      [value] => 
    )

)

Dato

26 nov 2022
Expired!

Tid


Dørene åbner kl. 19.00
20:00 - 23:55

Pris

Fra 159 KR.

More Info

Køb billetter
Category
Køb billetter