Medlemskab

Du kan støtte B&W LIVE med et medlemskab

B&W LIVE er en non-profit forening, som er drevet af frivillig arbejdskraft. Det er derfor vigtig for os med din støtte.
Du kan give os din støtte via et medlemskab – vi tilbyder to typer medlemskab:

B&W LIVE medlemskab – 49 kr. årligt, plus gebyr

Ved at støtte B&W LIVE med et medlemskab, kan du spare penge på dine billetter til alle B&W LIVE’s arrangementer i huset. Når du køber din billet, så kan du vælge den pris der hedder “pris for medlemmer” og så skal du blot vise dit medlemskort ved indgangen. Du får byttet din medlemsbillet til et medlemskort ved første besøg.

Medlemskabet giver dig også adgang til B&W LIVE’s generalforsamling, dog uden stemmeret, og er gældende i indeværende år.

Du kan købe dit medlemskab allerede nu på billetlugen.dk eller du kan tilkøbe det, når du vælger billetter til koncerter/arrangementer hos B&W LIVE. Der er også mulighed for at købe det i døren.

KØB MEDLEMSKAB

 

B&W LIVE V.I.P – 595 kr. halvårligt, plus gebyr (gælder forår 2022)

Du kan også støtte B&W LIVE med et større medlemskab. Det får du:

  • Deltagelse i B&W LIVEs generalforsamling, samt stemmeret.
  • Gratis deltagelse i den årlige VIP-fest for frivillige, sponsorer, samarbejdspartnere og VIP-medlemmer. (Gælder ikke mad og drikke)
  • Fri entre til koncerter på B&W LIVE i det halvår VIP medlemskabet er købt.

Du møder bare op og viser din billet ved indgangen, så bliver den ombyttet til et VIP-kort med en kode, som du fremover skal bruge, når du booker billet. Ved større arrangementer kan der være begrænset VIP-billetter, gå derfor ind på Billetlugen og book din billet, før der er udsolgt.

KØB MEDLEMSKAB

 

OBS: Vær opmærksom på at B&W Live, vil bede om din mail. Din mail bruges til intern registrering samt relevant information til B&W LIVE’s medlemmer og videregives ikke i henhold til GDPR.