Carsten Islington – B&W LIVE

Carsten Islington

Fortællecafé

Carsten Islington er en vaskeægte storyteller. Et alsidigt menneske. Hans stemme er som en lun efterårssweater, der beroliger og skaber et særligt nærvær.

Sagt om Islington”Carsten Islington … er uden tvivl den absolut bedste storyteller i Danmark. Ingen over og ingen ved siden af. Jeg har sjældent oplevet en performer der i den grad kan tryllebinde et publikum i alle aldre med historier fra hans eget liv.

Samtidig så er han så utrolig autentisk, upoleret og naturlig morsom. Han kan det som store dansere, skuespillere og musikere kan – nemlig få det til at se så utrolig let ud. Som om de ba-re ryster det ud af ærmet. Men jeg ved – fordi jeg har været mange år i branchen – at han kan sin teknik.

Han ved lige præcis hvordan man tryllebinder et publikum. Hvordan man får dem til at lytte og til at grine. Han ved hvordan man bygger en historie og en performance op. Samtidig så er han god til at holde tingene enkle. Når han lærer teknik fra sig, så er det ”staldtips”, som man rent faktisk kan bruge til noget. For det kommer fra årevis af praktisk erfaring, som storyteller. For mange år siden gav han mig tre gode råd til hvordan man fortæller en god historie. Dem bruger jeg sta-dig – og de virker stadig.

Array
(
  [0] => Array
    (
      [label] => price-information
      [value] => 
    )

)

Dato

26 okt 2023

Tid


Dørene åbner kl. 19.00
20:00

Pris

Fra 125 KR.

More Info

Køb billetter

Labels

B&W CAFÉ,
Fortællecafé
Category
Køb billetter