Støttemedlem

Du kan støtte B&W LIVE med et medlemskab

B&W LIVE er en non-profit forening, som er drevet af frivillig arbejdskraft. Det er derfor vigtigt for os med din støtte. Du kan give os din støtte via et støttemedlemskab der kører et år ad gangen. Støttemedlemskabet kan man købe på Billetto og koster kr. 120,- årligt. Man betaler med sit dankort og siger samtidig ja til automatisk kortbetaling indtil det opsiges. Den form for opkrævning kræver minimum af administration og vi kan derfor koncentrere vores kræfter om at drive B&W Live.

 

BLIV STØTTEMEDLEM HER

 

Husk at gemme kvittering for købt medlemskab.

Hvad får man for at støtte B&W Live med kr. 120,- om året:

  • Man skal ikke længere købe medlemskab for at købe billet.
  • Man støtter et lokalt spillested i Haslev der med forskellige arrangementer vil være et samlingssted for alle borgere i Haslev og omegn.
  • Man får tilsendt nyhedsbrev der fortæller om de forskellige tiltag og arrangementer samt hvad der er er af planer for B&W Live fremadrettet.
  • Man vil få mulighed for at komme til generalforsamling og deltage med forslag, ideer og dialog med bestyrelsen
  • Der arbejdes på specielle arrangementer som skal ligge fast en gang om året og her er det planen at man som støttemedlem skal have visse fordele så som mulighed for at købe billet før ikke medlemmer. En øl eller vand i baren med i prisen.

Vi håber at rigtig mange vil støtte op om B&W Live og købe et støttemedlemskab.