Elvis on my mind – B&W LIVE

Elvis on my mind

ELVIS On My Mind hylder The King of Rock ’n Roll med et mindeværdigt show med knald på, der bringer publikum igennem Elvis’ fantastiske karriere. Oplev stemningen fra 50’erne, ’68 Comeback Special og ikke mindst fra Elvis’ legendariske ”ALOHA from Hawaii” samt Las Vegas shows i 70’erne.

Læn dig tilbage og nyd de største hits fra kongens storhedstid med skuespiller og sanger, Brian Trøjborg, i rollen som the King himself. Brian, der selv er glødende Elvis-fan, havde i foråret 2007 stor succes på Røde Kro Teater, Amager i hovedrollen som Elvis Presley i musicalen om kongens liv og er uden tvivl blandt de bedste Elvis Tribute Artists (ETA) i Danmark….!!

Han har ”looket”, han har stemmen, han har bevægelserne og ikke mindst et fænomenalt orkester, bestående af fire yderst professionelle, rutinerede og dygtige musikere, der i flere år har prydet den danske musikscene. Denne cocktail gør det muligt at stable det mest autentiske Elvis-show på benene….! Showet er fyldt med hoftevrik, tørklæder, fed musik og ikke mindst masser af fest og farver…..!

Showet er en kronologi spækket med en perlerække af hits, lige fra Elvis’ gennembrud og til slut-ningen af hans fantastiske karriere……! Rock n’ roll, rhytm & blues, gospel, ballader ….. der er det hele…….!! Det er et ”must” for enhver Elvis-fan at opleve Danmarks bedste Elvis-showband…..!! “Thank you… Thank you very much, ladies and gentlemen, you ́re a fantastic audience.”

Array
(
  [0] => Array
    (
      [label] => price-information
      [value] => 
    )

)

Dato

21 mar 2024

Tid


Dørene åbner kl. 19.00
20:00

Pris

Fra 125 KR.

Labels

B&W CAFÉ,
Udsolgt
Category