Grassolin – B&W LIVE

Grassolin

Grassolin, serverer Gasolin Hits i nye råsvingende Blue Grass udgaver Grassolin spiller bonderøven ud af bukserne, når de leverer Gasolins sange i råsvingende ‘folk-udgaver’.

Grassolin består af fire garvede gutter fra den danske rock, folk og blues scene, Monopol, Instinkt, B Joe, Tobacco og Jørgen Thorup, er blot nogle af de mange sammenhænge, de har boltret sig i Grassolin er et band der tager Gasolins kendte hits, og putter dem i nye og finurlige folk/bluegrass forklædninge, arrangerer dem i et skarpt og finurligt Blue-Grass univers med akustiske instrumenter og et velkingende firstemmigt herre-kor.

Det er forfriskende og i særklasse, og et perfekt festband, hvor alle synger med, men glemmer det er Gasolin sange Inspirationen er bl.a. kommet fra Heyseed Dixie. Vær med til en humoristisk, musikalsk og underholdende Koncert.

Syng med det charmerende herrekor, hør den akustiske guitar og vokal, der trænger igennem og en virtuose violin, der leger med Beskerlees univers, samt stortrommen der sammen med et svingende vaskebræt og cigarkasse-bassen, sætter dansegulvet i gang.

Så når er Grassolin i huset – er det ren spilleglæde og en folkefest. Der findes kun et svar når man spørger publikum: “Kan I tåle mere violin?” – JAAAAA!

Grassolin er:
Nikolaj Rysager (Forsanger & guitar)
Søren Korshøj (Violin & kor)
Micahel Engman Torp (Bas & kor)
Ronni Øhlers Pedersen (Vaskebræt, trommer & kor

Array
(
  [0] => Array
    (
      [label] => price-information
      [value] => 
    )

)

Dato

23 nov 2023
Expired!

Tid


Dørene åbner kl. 19
20:00

Pris

Fra 115 KR.

Labels

B&W CAFÉ,
Udsolgt
Category