Halloweenparty B&W EVIL – B&W LIVE

Halloweenparty B&W EVIL

MØL – NATJAGER – HEARTEATER, så er der virkelig lagt i ovnen til et metalbrag af de helt store når B&W EVIL lukker dørene op lørdag den 29. oktober 2022 til Halloween fest!

Aarhus-baserede MØL, blander hidsig vokal og aggressiv black metal, med den drømmende atmosfære fra shoegaze-genren. Denne blanding giver et unikt lydbillede, der får den ellers så mørke stemning i black metal, til at lyde symfonisk smukt. Inspireret af bands som My Bloody Valentine, Slowdive, Lantlôs og Alcest, udgav de deres to EP’er i 2014 og 2015. Derefter blev der arbejdet hårdt på deres debutalbum “JORD”, som udkom d. 13. April 2018.
Dette var startskuddet på et eventyr sjældent set for et dansk metalband. I udgivelsesugen blev debuten kåret til Ugens Album i det verdenskendte britiske magasin Kerrang!, og er ligeledes blevet anbefalet af større metal musikere verden over, bl.a. forsangerne fra hhv. Trivium og Parkway Drive.
Herhjemme har MØL været godt repræsenteret på flere festivaler, heriblandt A Colossal Weekend, Royal Metal Fest, SPOT-festival, og senest Copenhell.

Danske NATJAGER udgav i maj 22 deres andet fuldlængde album “At kende bølge fra hav” et album der er mixet og produceret af den højtprofilerede sound engineer Jeppe Andersson (MØ, Scarlet Pleasure, Christoffer, Malte Ebert m.f.) et album der mixer Natjagers autotunet vokal med fængende omkvæd og melodisk nu-metal. Det danske musikmagasin GAFFA skrev blandt andet:
“Andersson har helt sikkert en evne til at sikre, at det kan være både hårdt og vedkommende, og Natjagers album lyder virkelig som noget, der kunne blive ekstremt folkeligt i samme grad som Volbeat og det på trods af, at den autotunede vokal i vers og nogle omkvæd stadig er meget fremtrædende.”

Københavnske HEARTEATER har ligeledes deres andet fuldlænge ude og klar til at vise nye sider af deres tilgang til post-hardcore, når de gæster B&W Evil.
Hearteater har spist sig gennem undergrunden, og skabt sig et navn i danske metal-kredse. Bandet er blevet kendt for deres unikke take på post-hardcore-genren, og deres højenergiske liveshows, som øjeblikkeligt indfanger publik.

Det bliver en aften med 3 fede metalbands der stikker i hver sin retning, men som fællesnævner har et enormt højt ambitions og kvalitetsniveau.

Array
(
  [0] => Array
    (
      [label] => price-information
      [value] => 
    )

)

Dato

29 okt 2022
Expired!

Tid


Dørene åbner kl. 19.00
20:00

Pris

Fra 195 KR.

More Info

Køb billetter
Category
Køb billetter