H P Lange Big Gumbo – B&W LIVE

H P Lange Big Gumbo

H P har modtaget de priser der er på den danske blues scene og hans udgivelser har været nomineret til et væld af DMA’er – to har taget prisen. 2020 er han og bandet aktuel med nyt album ”I feel fine” og nyt bandnavn – HP Lange Big Gumbo Gumbo er en fantastisk gryderet fra de amerikanske sydstater hvor man udover nogle faste ingredienser tilføjer det man har lyst til og det man synes passer.

Det er netop sådan musikken er i Big Gumbo – umiskendeligt blues men tilsat cajun og mountain music, fiddle og banjo i tilpasse mængder.

Blues News DK skrev om HP Lange Big Gumbo “I feel fine” ”I feel fine er den foreløbige kulmination på den udvikling og genopfindelsesproces, H.P. Lange nu har gennemgået i en årrække. Resultatet er en ærligt talt hamrende god plade, fuld af rå energi og spillelyst.

”Blues news Norge skrev” Vi får det hele, som man sikkert hadde sagt på dansk. Og det fungerer. Det fungerer som bare det! Jeg elsker den nye og folkelige stilen til HP Lange Big Gumbo, den stemningen og den store livsgleden som gjenspeiles.”

Lidt musik:

https://www.youtube.com/watch?v=4eBTnq7AVVM
https://www.youtube.com/watch?v=0a4UQ4_RKGI&t=101s
https://www.youtube.com/watch?v=V6r6lkZVVes

HP Lange Big Gumbo JK Dam Pedersen trommer – HP Lange guitar, banjo og sang – Dave Stevens bas – Niels Bonefaas fiddle og banjo HP lange har været på blues/folk scenen i mere end 30 år.

Array
(
  [0] => Array
    (
      [label] => price-information
      [value] => 
    )

)

Dato

10 mar 2022

Tid


Dørene åbner kl. 18.30
19:30 - 22:00

Pris

Fra 220 KR.

More Info

Køb billetter

Labels

B&W CAFÉ
Category
Køb billetter