Jam Sam & Victors Verden – B&W LIVE

Jam Sam & Victors Verden

Lørdag 19 november sparker to af Haslevs mest legendariske bands gang i en kæmpe fest på B&W live.
Jam Sam og Victors Verden har rødder helt tilbage til 80erne, hvor de som purunge knægte spillede for alle i Haslev der gad at høre dem. Nu er de tilbage i hjembyen med en dobbelt-koncert, som du bare ikke har lyst til at gå glip af.

JAM SAM
Haslevs ældste rockband, Jam Sam, spiller stadig rock ’n roll hele natten. De tror på, at musik helst skal være lidt lurvet og dirty i kanten for at være rigtig god. Sådan har det været siden starten for snart mange år siden:
Jam Sam blev dannet på Nordskovskolen i Haslev i 1980 af de tre venner, Brian Mortensen, Gunnar Cleemann og Jesper Kofoed – ingen af dem var fyldt 10 endnu.
Ambitionerne var store, selvom bandets udstyr var småt: Jesper bankede rytmer på omvendte vaskepulvertønder fra Omo, mens Gunnars guitar og Brians mikrofon larmede gennem en gammel rejsegrammofon. Året efter blev bandet udvidet med guitarist Torsten Lefmann der ligesom de tre gik på Haslev Musikskole. Til at begynde med spillede de fire venner mest til klassefester og arrangementer i byens fritidsklubber.
Midt i 80’erne fik bandet en rigtig bassist, Stephan Agger, og da Gunnar tog til USA som udvekslingsstudent, blev han erstattet af Jesper Hofmann. Jam Sam var nu i gymnasiealderen, og de fik travlt med at spille til 18-års fødselsdage og gymnasiefester på det meste af Sjælland.
Da bandets medlemmer blev gamle nok til at gå på værtshus, spillede de mange koncerter på rockklubber og mindre spillesteder som f.eks. Barrock i Næstved og Lades Kælder i København. Mange husker opvarmningskoncerten for DAD i Ringsted i 1989, hvor Jam Sam i avisomtalen dagen efter optog mere spalteplads end hovednavnet.
I 2012 overtog Karsten Mansa pladsen bag trommerne.
Her i 2022 er der stadig fuld kog på kedlerne, når Jam Sam ruller op med deres old school rock ’n roll.

VICTORS VERDEN
Hvis du var en del af de sene 80’ere og tidlige 90’ere i Haslev, var det umuligt at komme udenom bandet “Victors Verden”.
Blandingen af selvkomponerede sange og genkendelig garage-kopi-rock, blev trykket af til Seminariefester, Gymnasiefester, på Bodega Oceasen, i “Baglokalet”, i Haslev Rockklub, samt på festivaler og værtshuse på hele Sjælland.

Den erfarne guitarist Lars Bournonville samlede bandet i 1986. De 3 tilkomne medlemmer af bandet, var ikke dygtige musikere, men at underholde – DÉT kunne de, og om ikke andet, kunne de holde en bluesrundgang under Bournonvilles marathon-lange guitarsoloer.

De selvkomponerede numre – kraftigt inspireret af tidens bands som U2, Springsteen, Talking Heads, ZZ Top m.fl. – førte til interesse fra bl.a. DR’s “Rullende Rockredaktion”, som gjorde Victors Verden til “Månedens Band”, med livereportage og studieindspilning.
Den øgede radiotid, affødte en kæmpe Koda-check til bandet. Og netop fordelingen af denne check, førte til så store interne spændinger i bandet, at det blev opløst midt i 90’erne, og medlemmerne blev hhv speciallærer, ingeniør, arkitekt, gøgler, cand. tech. Sok. Og shippingmand.

I sin første levetid havde Victors verden skiftende besæt, men i 2015 samledes bandet igen i sin originale besætning, for at lade magien genopstå: Lars Bournonville på guitar, Torben Olsen på trommer, Victor Galavits på bas og sang og Andreas Bo på guitar og sang. Nu kan kun endnu en koda-check standse dem………

Array
(
  [0] => Array
    (
      [label] => price-information
      [value] => 
    )

)

Dato

19 nov 2022

Tid


Dørene åbner kl. 19.30
21:00

Pris

Fra 165 KR.

More Info

Køb billetter
Category
Køb billetter