Lars DK med band – B&W LIVE

Lars DK med band

Det er lidt den moderne udgave af den grimme ælling.

Lars DK startede sin karriere som 9 årig, hvor han med keyboard spillede og sang sjælland tyndt til fester af enhver slags i forsamlingshuse og idrætshaller osv

Lars DK har altid vidst, at han skulle spille musik, og det har altid ligget naturligt i kortene, at hans passion – musik -også skulle blive hans levevej.

Lars DK har som sidemand lavet et hav af forskellige ting musikalsk og er i dag en af dem, stjernerne ringer til, når de skal bruge en session musiker til koncerter, TV shows eller indspilninger.

Af ting han har lavet på det seneste kan nævnes: tournere med Burhan G, Rasmus bjerg ”John Mogensen” hyldest, Rugsted & Kreutfeldt, stig Rossen og mange andre.
Som navnene viser en meget alsidig musiker, der altid spiller og synger med hjertet. Fx kommer Lars DK med som musiker, når Bobo Moreno spiller i B&W Cafeen til september i år.

Sangskrivning er egentlig ret nyt, da han ikke tidligere var parat eller drevet af at skrive sine egne sange. Det skal dog siges, at Lars var medkomponist og forsanger i bandet Indenrigs, der i 2005 var blandt de udvalgte til karrierekanonen på Danmarks Radio og fik i det år en masse airplay. Blev ikke til mere i denne omgang.

Men da Lars sidste år – på vej til job med sin store sanghelt Bobo Moreno – taler de om, hvornår de hver især skal udgive noget i eget navn. Indenfor den næste uge fik de skrevet 3 sange – og var i gang. I dag har han skrevet 50 sange.

Array
(
  [0] => Array
    (
      [label] => price-information
      [value] => 
    )

)

Dato

08 feb 2023

Tid


Dørene åbner kl. 19.00
20:00 - 23:00

Pris

Fra 200 KR.

More Info

Køb billetter

Labels

B&W CAFÉ
Category
Køb billetter