Lei Moe & Wittrock Go’s Austin – B&W LIVE

Lei Moe & Wittrock Go’s Austin

Lei Moe udgav sit album “Lei Moe” april 2021 Hvor bl.a. Allan Mortensen, Troels Lyby og Joey Moe medvirkede. I forbindelse med album udgivelsen gæstede Lei bl.a. TV2 Nyheder, Go Aften Danmark og DK4. Samt meget omtale i div. Aviser og Blade. Singlen “Won ́t Let Go” kører i A rotation på DR.

Vi kender alle Lei Moe som en legendarisk og eftertragtet korsangerinde gennem de sidste 40 år. m. bl.a. Randy Crawford, Peter Belli, Rugsted & Kreutzfeldt, Henrik Strube mm. Samt div. TV shows og Melodi Grand prix’er.

Men et tilfældigt møde med musikeren og sangskriveren Morten Wittrock, tændte en indre gnist i Lei til at springe ud som solist. Når man hører numrene er man ikke i tvivl hvorfor.

Det er simpelthen fed soul musik, Som Lei har skrevet i samarbejde med Morten Wittrock – der har produceret albummet. Med et stor swingende resultat af Soul, Rock, med et drys af Funk, som man ikke kan sidde stille til.

Lei Moe & Morten Wittrock har samlet et stærkt hold af musikere der Bl.a har spillet med Willie Nelson, Delbert McCinton, Emmy Lou Harris mm – Så der er linet op til en aften, med Lei Moe i godt selskab.

5 mand på scenen i B&W Cafeen – bliver en stor soul aften 🙂

Band Line-Up

Lei Moe – Vokal
Morten Wittrock – Piano/Vokal
Gabe Rhodes – Guitar/Vokal
John Chipman – Trommer/Vokal
Kaspar Lindhardt – Bas

Array
(
  [0] => Array
    (
      [label] => price-information
      [value] => 
    )

)

Dato

06 okt 2022

Tid


Dørene åbner kl. 19.00
20:00 - 22:30

Pris

Fra 230 KR.

More Info

Køb billetter

Labels

B&W CAFÉ
Category
Køb billetter