Mike Andersen – Duo – B&W LIVE

Mike Andersen – Duo

Intim duo koncert med Mike Andersen feat. Jens Kr. Dam.

Soul- og bluesguitaristen, sangskriveren og sangeren Mike Andersen har spillet mere end 1200 koncerter med sit band for begejstrede publikummer i både ind- og udland.

Men når Mike Andersen ikke turnerer med bandet, er det muligt at opleve ham i et intimt duo-setup – også på venues som ikke tidligere af pladsmæssige årsager har kunnet huse Mike Andersen og band.

”Jeg elsker mit fantastiske live-band, men har de seneste år følt et voksende behov for også at tage ud med et mere nedkogt og intimt set-up”, udtaler Mike Andersen.

Publikum vil på denne måde opleve en meget ægte og intens udgave af Mike Andersen i selskab med Jens Kr. Dam, som besidder formidable evner til både at spille energisk og autentisk på piano, samtidig med at han spiller på trommer med fødderne og synger kor!

Repertoiret til intimkoncerterne bliver en blanding af nedkogte / intime udgaver af sange fra Mike Andersens bagkatalog, smagsprøver fra det nyeste album og særlig udvalgte ”yndlingssange” fra den store amerikanske sangskat.

Mike Andersen har udgivet:

RAISE YOUR HAND (2021)
ONE MILLION MILES (2019)
DEVIL IS BACK (2016)
LIVE (2015)
HOME (2014)
MIKE ANDERSEN (2012)
ECHOES (2010)
Mike Andersen Band – EP (2006)
TOMORROW (2004)
MY LOVE FOR THE BLUES (2002)

Array
(
  [0] => Array
    (
      [label] => price-information
      [value] => 
    )

)

Dato

06 dec 2023

Tid


Dørene åbner kl. 19
20:00

Pris

Fra 225 KR.

More Info

Køb billetter

Labels

B&W CAFÉ
Category
Køb billetter