Ole Frimer Band – B&W LIVE

Ole Frimer Band

Så får vi igen besøg af den fremragende blues sanger/guitarist i cafeen – denne gang som kvartet, da vi også har fået hans keybord spiller med. Ole frimer skulle have spillet på Cafeen sammen med Per Frost – Gnags guitaristen, der jo besøgte Haslev festdage i 2022. Ulykkeligvis døde Per Frost pludseligt i marts måned efter endt turne med hans eget band.

Sangeren og guitaristen Ole Frimer har været en fremtrædende skikkelse i det danske musiklandskab i årtier. Med sin unikke ”flesh to string”- teknik, sangskrivning og vokal arbejde, har han opnået international anerkendelse og har modtaget priser for det, i både ind- og udland. I alt 13 albums er det blevet til gennem tiden. Ole Frimer Bands seneste album ”Live in Eppingen” som blev udgivet på tyske Katti Records i 2020, fik stor opmærksomhed i både Europa og i USA, og bandet har udvidet deres koncertvirksomhed til store dele af det europæiske kontinent.

Ole Frimer Band består af en håndfuld erfarne top-klasse musikere: Niels Ole Thorning (keyb.), Jesper Byllling (bas) og Claus Daugaard (tr.). Bandet har med stor succes lanceret en mere progressiv stil med rødder i blues og elementer fra rock, jazz og fusion. Dansksprogede tekster vinder også indpas i koncert repertoiret, men der gives stadig god plads til bluestraditionerne. Orkesteret er i dag et af landets mest travle, med omfattende turnévirksomhed på klubber og festivaler herhjemme og i udlandet.

Den skandinaviske presse har skrevet:

Johnny Andreassen, Bluesnews, Norge

Det er ingen, jeg kan tænke på et øjeblik, som har så meget sjæl og nerve i både melodier og gitarspil som Ole Frimer i vores del af verden. Den danske bluesgitaristen har en af de mest følsomme og nydeligste toner i sin bluesguitar på denne siden af Peter Green.

Max W Siebert – Sverige

En sand glädje at have en sådan evne på andre siden sundet, en virkelig dyktig guitarrist med en vidunderlig frasering.

Henning Høge, BT – Danmark

Som bluessanger og guitarist kan Ole snildt følge med samtlige udenlandske forbilleder.

International presse

Bill Wilson , Billtown Blues Associsation, Pensylvania, USA. Ole Frimer er en fremragende guitarist. Det bliver ikke bedre end dette, selv i hjertet af Chicago.

Giovanni Pilato, Bluebird

Frimer viser sine store evner ikke kun på guitar, men også på vokal, og leverer fremragende.

Array
(
  [0] => Array
    (
      [label] => price-information
      [value] => 
    )

)

Dato

28 sep 2023
Expired!

Tid


Dørene åbner kl. 19.00
20:00

Pris

Fra 125 KR.

More Info

Køb billetter

Labels

B&W CAFÉ,
Tryk for INFO
Category
Køb billetter