Perfectly Good Guitars – B&W LIVE

Perfectly Good Guitars

Når Perfectly Good Guitars gæster B&W Live, er det med et fantastisk mix af rock, soul og funky blues, tilsat et stænk country.

Bandet byder på ikke mindre end to stærke leadvokaler, tre guitarister og en sublim rytmesektion.

Udover en række af bandets egne sange, får publikum en rejse rundt i et univers, bestående af Dylan, Gerry Rafferty, John Hiatt, Little Feat, m.fl.

Med små kommentarer, anekdoter, og god publikumskontakt, er en PGG garant for en varm og musikalsk oplevelse.

Perfectly Good Guitars er ganske vist et nyt navn for de fleste, men startede egentlig som trio i det Nordjyske for mere end 20 år siden. Reinkarnationen indeholder denne gang en rytmegruppe, og det er fem yderst rutinerede musikere, der står på scenen i denne konstellation.

Bandet har allerede lagt de første singler ud på diverse platforme, og arbejder lige nu på sin første albumudgivelse i eget navn.

Publikum, kan godt glæde sig til en forrygende aften med dette band.

OLAV POULSEN / Slideguitar

det danske bluespublikum kender Olav fra utallige Blues Jamborees, samt hans fine samarbejde med bl.a. Ole Frimer, Chris Andersen, Troels Jensen, Rock Nalle, o.m.fl. Olav er en af de stærkeste slideguitarister i Danmark.

JOHN OLSEN / Vokal&Guitar

John er en fantastisk sanger og guitarist. Udover at være med i PGG, har John bl.a. været guitarist i det gendannede Bellami, og han har også sit eget countryband; Twang Factor, som er moderne country i topklasse.

MORTEN LARSEN / Vokal&Guitar

Morten kan i 2023 fejre 50 år på de skrå brædder. Et liv der har budt på mange forskellige slags optrædener – lige fra ballejobs i 70’ erne, (blandt andet på Black & White i Haslev) til rock, tributekoncerter i Amager Bio, m.m. Men også pladeudgivelse, bla. med blues rock bandet Brander/Larsen, m.m.

KLAUS MENZER / Drums

Klaus er en institution i dansk musik, og startede for alvor sin karriere med Sneakers i 1978. Derefter er CV’ et fyldt med store danske navne, lige fra Sebastian, Moonjam, OneTwo, Sanne, Lis Sørensen, Alberte Winding, Burning Red Ivanhoe, osv. Desuden legendariske indspilninger for børn, som Bamse & Kylling, Pyrus, Bullerfnis, osv. Spillede i 2022 på B&W Live med Moonjam

MADS DALUM /Bas&Vokal

Mads er uddannet på konservatoriet i Aalborg, og underviser i dag på MGK. Han er allerede etableret som bassist, med det prisvindende fusionsband Metroscope, optrædener med Ginne Marker, m.fl. Mads er også bandets yngste.

Array
(
  [0] => Array
    (
      [label] => price-information
      [value] => 
    )

)

Dato

21 sep 2023

Tid


Dørene åbner kl. 19
20:00

Pris

Fra 250 KR.

More Info

Køb billetter

Labels

B&W CAFÉ
Category
Køb billetter