The Consolation på B&W Live i Haslev

The Consolation

“Danmarks absolut bedste repræsentanter for country rock” (Ole Jacobsen, DR)

“Velkomponeret, veludført dansk musik” (Alex Nyborg Madsen, radiolegende)

“Troværdigt og rent ud sagt i en klasse, der kun kan betegnes som international” (Mads Kornum, Side 33)

Citaterne her er blot et lille udpluk af de mange roser, der er væltet ned over danske The Consolation de senere år. Siden debuten i 2015 har bandet etableret sig som et af landets stærkeste navne indenfor de americana-orienterede genrer, med en lang stribe iørefaldende singler i rotation på blandt andet DRs radiokanaler.

Bandets seneste to album, ‘Heartland’ (2028) og ‘Astoria’ (2020), var begge Ugens Album på P5, og flere af bandets sange, såsom ‘Stay’, ‘Young Love’ og ‘Portland Girl’, har nærmest opnået evergreen-status på kanalen. Ikke mindst takket været en masse opbakning og airplay fra radioværter som Alex Nyborg Madsen, Ole Jacobsen og Jørgen de Mylius, for at nævne et par stykker.

The Consolations musik er blevet kaldt alt fra americana, country rock og roots rock, til heartland rock, alternativ country og classic rock. Selv går bandet ikke så meget op i mærkater. For The Consolation handler det om at skrive gode sange, og fremføre dem på sangens præmisser.

En koncert med bandet plejer dog at være en medrivende og afvekslende rejse igennem et fascinerende musikalsk univers, hvor inspirationskilderne ikke fornægter sig. Fra Johnny Cash og Waylon Jennings til Eagles og The Band, fra ZZ Top og The Allman Brothers til Bruce Springsteen og Tom Petty & The Heartbreakers.

Hvis du er til solid sangskrivning, nærværende og ekvilibristisk fremført, så skal du ikke snyde dig selv for en aften i selskab med The Consolation.

Array
(
  [0] => Array
    (
      [label] => price-information
      [value] => 
    )

)

Dato

29 feb 2024
Expired!

Tid


Dørene åbner kl. 19
20:00

Pris

Fra 135 KR.

More Info

Køb billetter

Labels

B&W CAFÉ
Category
Køb billetter