Tones & Tales om Hverdagen – B&W LIVE

Tones & Tales om Hverdagen

Fortællecaféen er en ny unik oplevelse hver gang – nye historier fortalt af nye fortællere.

Nogen historier kan få dig til at smile eller le højt, andre fortællinger får tårerne til at presse på, eller giver dig gåsehud, eller får dig til at krumme tær, eller minder dig om noget i dit eget liv …
Historier er lige så forskellige som dem der fortæller dem, men de sætter altid tanker i gang og skaber en indre film i dem som lytter med…
Skuespillerne går på scenen på skift med hver deres historier. Hvert arrangement har et nyt tema og nye gæster. Når der er Tones & Tales vil en gæstemusiker improviserer underlægningsmusik og lydkulisse – uden at kende historierne på forhånd! Den faste vært, Steffen Sommerstedt (Teatret Aspendos), binder forestillingen sammen.

Denne aften vi Fortællecaféens fortæller leverer historier der kan vende op og ned på hverdagen! For er det sandt at hver dag er en fest? Er det først når den ikke længere er der, hverdagen, at vi værdsætter den? Og hvor absurd kan en hverdag være, før det ikke længere er hverdagskost? Hvor langt fra din egen hverdag, kan man mon komme i en hverdagsfortælling? Disse og mange andre spørgsmål vil der muligvis være svar på når hverdagsrutinerne bliver brudt i fortællecaféen.
I hvert fald sætter vores fortællere kulør på hverdagen, når de denne aften fortæller til tonerne af improviseret underlægningsmusik.

Medvirkende: Steffen Sommerstedt + 1 gæste skuespiller og 1 musiker, Tones & Tales er produceret af Teatret Aspendos

Array
(
  [0] => Array
    (
      [label] => price-information
      [value] => 
    )

)

Dato

06 apr 2022
Expired!

Tid


Dørene åbner kl. 18.30
19:30 - 22:00

Pris

Fra 50 KR.

More Info

Køb billetter

Labels

B&W CAFÉ
Category
Køb billetter