Zididada – B&W LIVE

Zididada

“Du ved sikkert godt hvem de er og hvad de står for”. (men alligevel)

ZIDIDADA er bandet, der introducerede Evig Sol til det danske publikum.
I to årtier har de turneret land og rige rundt med hits som bla. Please ya Lisa, Walking on Water og Princesse.
Uanset om du har oplevet ZIDIDADA under bøgen i Skanderborg eller på en ukendt mark i Nordsjælland, vil du kunne nikke genkendende til bandets altid positive og smittende budskab.

De debuterede i 1999, og med Jimmy og Danny som stiftere, fik de hurtigt samlet det hold, der stadig i dag står på scenen weekend efter weekend. I 2012 søgte Danny andre veje, og nu er de 6 mand.

ZIDIDADA har løbende udgivet albums og er i skrivende stund på vej med det 8. album. Med producer Carsten Mintman Mortensen ved roret, er bandet nu for første gang på vej med et dansk album! Forsanger Jimmy Bacoll (før Colding), udtaler: “Lysten til at skrive danske sange har altid været tilstede, men vi har aldrig rigtig følt os rustet til et udelukkende dansk album. Men med Mintman og lidt hjælp udefra på lyrikken, mener vi besyemt, at vi har et par stærke bud på glad og ubekymret “lige ud af posen” ZIDIDADA – sange”.

Drengene har efter singlen Prinsesse, der udkom i 2004, drømt om at kunne følge op på succesen, og nu er drømmen blevet til virkelighed.

Foreløbig er de ude med singlerne Lå Lå Lå og Sommersang. Stilmæssigt er der ingen love og regler i ZIDIDADA, men reggae har altid stået bandets hjerte nær. Samtidig har festen altid været det centrale omdrejningspunkt, og den fortsætter langt ud i fremtiden.

Evig Sol.

Guitar: Lars Maasbøl
Trommer: Bjørn Jönsson
Percusion: Lars Storck
Keyboard, Harpe: Jacob Krausmann
Bas: Anders Heidelbach
Voc: Jimmy Bacoll

Array
(
  [0] => Array
    (
      [label] => price-information
      [value] => 
    )

)

Dato

05 feb 2022

Tid


Dørene åbner kl. 19.30
21:00 - 23:55

Pris

Fra 240 KR.

More Info

Køb billetter
Category
Køb billetter